Soita meille 010 841 9900 (8,35snt/puhelu + 16,69snt/min sis. alv 24%)

Varaa aika maksuttomaan videoneuvotteluun juristimme kanssa

Tarjoamme maksuttoman juristipäivystyksen videoneuvotteluna liittyen oikeudellisiin ongelmiin

Asiantuntijamme auttavat ja neuvovat maksutta yrityksiä, yrittäjiä sekä yksityisiä henkilöitä kaikissa oikeudellisissa haasteissa.

Usein vastaan tulee tilanne, jossa on tärkeää saada pikaisesti yhteys juristiin, eikä aikataulu anna myöten jäädä jonottamaan, että vapaa ajankohta löytyy toimistolla pidettävälle tapaamiselle. Näitä tilanteita varten olemme luoneet palveluna videon välityksin toteutettavasta juristipäivystyksestä.

Kartoitamme videoneuvottelussa oikeudellisen ongelmasi ja annamme siihen vastauksen, mikäli kysymys on sellaisesta asiasta, joka videoneuvottelun aikana voidaan ratkaista. Mikäli asian ratkaiseminen ei ole mahdollista videoneuvottelussa, annamme sinulle toimintaohjeet, miten asiassasi voit edetä.

Ajanvaraukseen pääset alla olevasta linkistä. Varattavat ajat ovat kestoltaan kaksikymmentäviisi minuuttia ja ne toteutetaan videoneuvottelun välityksellä. Aikoja on tarjolla rajallinen määrä. Videoneuvottelussa pystymme käymään läpi myös asiakirjoja eli varaa asiaasi liittyvät asiakirjat valmiiksi tietokoneellesi tai toimita ne etukäteen osoitteella laaka@laaka.fi

Ajan varaaminen ja/tai videoneuvottelu eivät sido sinua mihinkään. Ilmoitathan kuitenkin jos haluat peruuttaa ajan tai vaihtaa ajankohtaa.

Videoneuvottelussa läpikäytäviä aiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Asunto- ja/tai kiinteistökauppaan liittyvät oikeudelliset ongelmat
  • Yhtiöiden välisiin sopimuksiin liittyvät asiat
  • Oikeudenkäynteihin liittyvät kysymykset
  • Perhe- tai perintöoikeuteen liittyvät oikeudelliset asiat
  • Vahingonkorvauksiin tai vakuutuksiin liittyvät asiat
  • Työsuhteiden oikeudelliset ongelmatilanteet
  • Yritysjärjestelyt sekä yhtiöiden neuvonta päivittäisissä juridisissa kysymyksissä
  • Maksukyvyttömyysasiat (konkurssi, yrityssaneeraus, perintä yms)
  • + muut päivittäiset oikeudelliset kysymykset

* Huom! Emme laadi videoneuvottelun aikana asiakirjoja, mutta voimme tutustua asiaan liittyviin asiakirjoihin, jotka olet etukäteen tallettanut omalle tietokoneellesi tai toimittanut saatuasi vahvistuksen videoneuvottelun ajankohdasta sähköpostilla osoitteeseen laaka@laaka.fi.