Mietteitämme

Asunto- tai kiinteistökaupan tekeminen on lähes jokaiselle elämän suurin oikeustoimi, jossa liikutellaan varallisuutta, joka usein muodostaa pääosan kaupan osapuolten varallisuudesta. Verrattuna muihin oikeustoimiin, asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyy paljon yksityiskohtia, jotka osapuolten tulee ennen kaupan tekemistä selvittää (kohteen laadulliset seikat, kolmansien oikeudet ja velvollisuudet, kaupan osapuolten keskinäiset oikeudet ja velvollisuudet).

Palveluita, joissa ostaja ja myyjä kohtaavat toisensa on useita, mikä on lisännyt asuntoaan itsemyyvien määrää. Ylläpidettyämme vuosia oikeudellista neuvontaa itsemyyjille sekä kiinteistönvälityksen ammattilaisille, olemme huomanneet, että samat kysymykset usein toistuvat ja että osapuolten on usein hankala saada vastauksia kysymyksiinsä.

Jotta useampi asunto- ja kiinteistökauppa onnistuisi, olemme kehittäneet palveluamme siten, että pystymme tarjoamaan entistä monipuolisemmat palvelut sekä sellaisille henkilöille, jotka haluavat tehdä asiakirjat mahdollisimman omatoimisesti, että myös sellaisille, jotka haluavat asiantuntijan valmiiksi asti laatimat asiakirjat.

Uusimpana palveluna voimme tarjota mahdollisuuden allekirjoittaa asunto- ja kiinteistökaupan asiakirjat digitaalisesti. Tällöin hoidamme myös yhteydenpidon rahoituslaitoksiin sekä kiinteistökauppojen osalta lainhuudon hakemisen.

Olemme koonneet asuntokaupan oppaisiin kattavan tietopaketin, josta löytyvät vastaukset lähes kaikkiin vastaan tuleviin kysymyksiin. Lisäksi päivitämme jatkuvasti blogiamme ajankohtaisilla aiheilla, joita käsittelemme myös podcastissamme.

Kaikki neuvojamme ovat lakimiehiä, joilla on vuosien käytännön kokemus asunto- ja kiinteistöoikeudesta ja jotka jatkuvasti antavat myös neuvontaa kiinteistönvälityksen ammattilaisille sekä heitä kouluttavat.

Ota siis yhteyttä ja jutellaan lisää

  • Maksuttomat asiakirjamallit
  • Maksuttomat kattavat asuntokaupan oppaat
  • Päivittyvä blogi ja podcastit
  • Puhelinneuvonta ilman turhaa jonottamista
  • Videoneuvonta, jossa voidaan käydä läpi asiakirjoja
  • Verkkokaupan palvelut kiinteään hintaan
  • Kokeneet ammattitaitoiset lakimiehet
  • Palvelemme koko Suomen alueella