Tervetuloa Lyytian asiakirjamallipalveluun!

Lyytia palveluna

Lyytia on uusi käyttäjäystävällinen ja luotettava verkkopalvelu, joka muuttaa kiinteistö- ja asuntokaupan tekotavan Suomessa. Lyytia on nopeasti ja helposti käyttöönotettava palvelu, jonka sähköiset asiakirjamallit ovat aina viimeisimmän lainsäädännön mukaisia. Palvelu tarjoaa valmiita malli- ja vastuuvapauslausekkeita sellaisinaan sopimuksissa käytettäviksi ja käyttäjän tarpeisiin muokattaviksi. Lyytian työkalujen käyttöä helpottavat selkeät opastustekstit ja linkit useille nettisivuille, joista löytyy lisätietoja sopimusten eri osa-alueisiin liittyen.

Tehdessäsi asiakirjat Lyytiassa, eivät sopimusten pienetkään yksityiskohdat pääse unohtumaan, sillä palvelu tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja eri kiinteistö- ja asuntokaupan tilanteisiin. Kun osapuolet sopivat tarkasti vastuunjaosta jo sopimuksentekovaiheessa, vältytään monilta mahdollisilta myöhemmiltä riidoilta, jotka voivat muodostua osapuolille hyvinkin kalliiksi.

Asiakirjat tarpeidesi mukaan

Palvelun työkalut ovat personoitavissa käyttäjäryhmittäin osapuolten tarpeiden mukaisesti. Lyytia kerää valintojen perusteella ohjautuvien kysymysten avulla tarvittavat tiedot ja muodostaa tilannekohtaisesti räätälöidyn valmiin asiakirjan.   Lyytian asiakirjat ovat kätevästi tulostettavissa ja toimitettavissa sähköisessä muodossa. Muutosten ja lisäyksien tekeminen onnistuu myöskin vaivattomasti Lyytian kautta tehtyihin asiakirjoihin.

Ilmainen demoversio

Tämä Lyytian demoversio on ilmainen ja se sisältää kauppakirja- ja ostotarjousmallit useimpiin kiinteistö- ja asuntokaupan tilanteisiin. Ota kuitenkin aina yhteyttä ammattilaiseen, mikäli olet epävarma sopimuksen laatimiseen liittyvistä seikoista. Osoitteesta www.herkulex.fi löydät kattavasti apua kaikkiin kiinteistöalan ongelmatilanteisiin. Emme vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka aiheutuu palvelun tarjoamien asiakirjojen tai niiden osien käyttämisestä asiakirjan osapuolille, osallisille tai kolmannelle taholle.